Rita Reys (88) overleden
Bovenstaande foto's zijn van het 70-jarig jubileum van Rita Reys in het Kurhaus in Scheveningen.

Reacties

  1. Anoniem6:07 p.m.

    Iemand zei ooit eens: Als fotograaf moet je respect hebben voor oudere mensen: wees mild en maak niet van die harde close-ups, vooral niet in zwart-wit. Excuus voor deze opmerking, maar daar kan ik helemaal achter staan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kijk naar deze foto's op een heel andere wijze, ik zie een mooie oude vrouw die volledig in haar kracht stond. Juist op die leeftijd nog volop aan het zingen 'on stage'. Dat mag gezien worden. De zwart/wit foto's en de close-ups dragen daar voor mij juist aan bij. Ik waardeer uw reactie, jammer dat ik dit gevoel niet voor u heb kunnen overbrengen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten