Nominatie Zilveren Camera 2010 - Kunst, cultuur en entertainment Enkel: Di-rectVandaag kreeg ik een officieel bericht van de Zilveren Camera organisatie: "Gefeliciteerd! U bent één van de genomineerden voor de Zilveren Camera 2010." Wow..., supervet! Het is nu echt zover, ik heb een nominatie te pakken voor de categorie Kunst, cultuur en entertainment Enkel. Ik kan het bijna niet geloven...

De genomineerde foto is van Marcel Veenendaal van Di-rect. Gefotografeerd tijdens de stromende regen op het Haagse popfestival Beatstad. Ik weet nog goed dat het echt met bakken uit de hemel kwam en dat mijn camera moeite had met blijven werken. De plastic zak die ik om mijn telelens had gebonden, hielp ook niet veel tegen zoveel regen. De meeste fotografen waren al lang vertrokken. Op gegeven moment lukte het bij mij ook niet meer (de autofocus hield er mee op en de regen sloeg via mijn zonnekap tegen voorkant van mijn lens, zodat ik bijna niks meer zag). Uiteindelijk was ik zeer blij dat ik nog lange tijd ben blijven staan ondanks de kou en regen, de foto's waren te gek! En vandaag wederom bevestigd met een nominatie :-).
Meer foto's van dit optreden: Di-rect op Beatstad 2010

En de link naar de Zilveren Camera!!

Reacties

  1. helaas viel de live stream precies om 16.00 uur uit, maar ik heb intussen gezien dat je tweede werd in je categorie, klopt dat?
    Mooi hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. op dit moment is de zilveren camera site compleet overbelast!:))

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten