Melanie C.


Deze foto's zijn afkomstig uit het archief van vorig jaar. Zoveel foto's die nog onbewerkt klaar liggen om ooit wat mee te doen. Zonde eigenlijk, vandaar dat ik zo nu en dan toch de tijd neem om de oude foto's te doorlopen en een aantal ervan te publiceren. Dat laatste is dan ook weer lastig, want ben ik eenmaal bezig, kan ik eigenlijk niet kiezen. Niet dat de foto's in alle opzichten perfect zijn, want dan zou ik er weer heel kritisch naar gaan kijken en dan blijft er geen foto meer over ;-). Nu kijk ik er naar en geniet ik van de mooie momenten die waren, de mooie momenten die ik heb vastgelegd. Als ik van deze foto's kan genieten, dan kan een ander dat vast ook. Dus bij deze een aantal foto's van Melanie C. als soloartiest, voorheen bekend van de Spice Girls als Mel C of Sporty Spice, voluit Melanie Chisholm. Nog een leuk weetje uit de Wikipedia: "Chisholm has co-written 11 UK number-one singles — second only to Madonna for a female artist"Reacties