Zomercarnaval 2006

In mijn planning zou ik eerst naar Zomercarnaval gaan en daarna naar Plein Open, maar Plein Open heb ik helaas niet gehaald. Van het Zomercarnaval heb ik gelukkig nog 3 uurtjes mee kunnen pakken. In de volle hitte van zowel de zon als de mensen. Want in de Witte de Withstraat was het niet alleen de parade zelf die al zwetende voorbijtrok, ook het publiek wist wat ze met hun heupen moesten doen. Blank, donker, allochtoon, autochtoon, het maakte niet uit, ieder die maar een beetje ritme in zijn lijf had liet zichzelf gaan. En of je nou alcohol dronk of een lekkere Green Punch, ook dat maakte geen verschil uit, hooguit hoe je uit je ogen keek. Zomercarnaval is meer dan alleen praalwagens en een prachtige verendos. Ik hoop dat ik met de kleine selectie aan foto's je hier alvast een beeld van kan laten zien, zodat ook jij volgend jaar de sfeer komt proeven.

Reacties