Parkpop altijd gezellig: Di-rect slotact


Parkpop was niet als andere jaren. Het was nat, al bij de eerste act gingen de druppels vallen en deze hielden stand tot en met de laatste act. Bij ieder ander festival was ik gevlucht, zo ook bijna bij deze. Maar Parkpop zou Parkpop niet kunnen zijn als ik het geen kans gaf, dus nam ik het besluit gewapend met plastic tasjes om mijn telelens en camera, regenhoes om mijn rugzak en een regenjack om mijzelf om toch te kunnen fotograferen. Achteraf ben ik blij dat ik het heb volgehouden, want de afwisselenheid aan acts maakte me toch nog redelijk enthousiast. Alleen Postman samen met Anouk kon niet worden vastgelegd, en daarna Postman alleen ook niet meer, daar baalde ik van. Je doet je best om het hele festival vast te leggen en je komt nog net op tijd om de big suprise act 'Anouk' vast te leggen en dan word je verboden te fotograferen. Uiterst irritant. Postman had ik een week eerder nog ontspannen kunnen fotograferen op festival Mundial, dus de solo rapper zit in elk geval in mijn archief, helaas niet bij de Parkpop reportage. Als afsluiter Di-rect, met veel vuurwerk en met Wibi Soerjadi voor het laatst naast Di-rect op het podium, werd dit een optreden om volledig te bekijken. En aangezien het NL elftal toch verloor die avond, heb ik de juiste keuze gemaakt om lekker de hele dag in de regen op Parkpop te vertoeven!


Reacties

 1. Anoniem7:47 p.m.

  Ik zou voor het eerst sinds jaren weer eens gaan, gewoon om wat sfeerplaten te maken. Maar ik vond 't toch net ff iets te hard regenen.

  Jij bent in ieder geval met mooi materiaal thuisgekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem8:43 p.m.

  Vette foto's hoor,
  het is dat ik zo ver weg stond anders had ik ook wat leuke plaatjes gehad :P maar ik heb nog wel een stuk of 10 fotos van anouk met haar man en kinders :) op de helft kwam de beveiliging na ons toe dat we niet mochten fotograferen.. euh ja jammer dan :P
  verder zijn mijn fotos van di-rect errrrug donker....

  had ik maar een camera met een megaaa zoomlens :P

  maar dat komt vast later wel een keer ...

  wat gebruik jij voor iets??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. to Robert > thanx man, regende inderdaad iets te hard, maar de cam is toch nog smeidroog thuis gekomen. Werkt in ieder geval nog!

  to Pindaa > voordeel van geen fotograaf zijn, gewoon wel Anouk kunnen vastleggen ;-)
  Ik schiet met de Nikon 70-200 mm VR 2.8

  BeantwoordenVerwijderen
 4. to RobertK > thanx man, het regende inderdaad net ff iets te hard, maar de cam is semi droog thuisgekomen. Hij werkt in elk geval nog!

  to Pindaa > das dan weer het voordeel van je niet tussen de fotografen mengen, maar als publiek staan met camera: Anouk wel kunnen vastleggen. Ik schiet met een nikon lens 70-200 mm VR met diafragma 2.8 over het volledige bereik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, geweldige foto's! Ziet er top uit!
  Ik zag je al rond lopen en nu je site ontdekt! ziet er mooi en goed uit allemaal!

  Ben zelf een amateur op dit gebied, maar vind het wel ontzettend leuk om te doen. Heb ook een site, deze kun je hier checken: www.sanoto-pop.tk
  Ik ben zelf bij het optreden van Ilse weg gegaan...natter kon ik haast niet worden :-)

  groeten

  BeantwoordenVerwijderen
 6. to Sanoto > Dank voor de complimenten, nu ik op je profiel pagina een foto zie staan, herken ik je gezicht ook. Je site ziet er ook netjes uit, mooie fotoseries!
  Jammer dat je bij ilse weg bent gegaan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem11:55 a.m.

  Mooie foto's!

  Ik vond het zo jammer dat het zo hard regende :S

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten