Beatstad 2005


Haags feestje met Di-rect, Kane en Golden Earring en ook in die volgorde. Uit respect voor de Golden Earring, gok ik zo, want qua populariteit had Kane het moeten zijn: de hoofdact. Dinand, Barry en Tim zingen op het allerlaatst samen nog het nummer 'Back Home'. Daarmee wordt het Haags feestje helaas snel afgesloten; geen andere nummers samen, wat toch makkelijk nog had gekund. Een uur muziek per band levert een gezellig, maar toch beetje matte avond op. Tijdens Di-rect stonden de meeste mensen nog in de rij om binnen te komen of in de rij voor de drank. Tijdens de Golden Earring zijn het vooral de hits die het goed doen. Het is naar mijn idee Kane die de avond maakt. Net effekes een tipje meer sfeer. De beloofde gratis Golden Earring tribute cd heeft het bij de helft van het publiek niet gehaald. Als ik de politie moet geloven hebben de mensen elkaars hersens in geslagen om de gratis cd's te bemachtigen. Een onverstandige keuze van de organisatie om deze wijze van cd's uitdelen te hanteren. Uitdelen bij het verlaten van het terrein was verstandiger geweest, zelfs al zou je daardoor langer hebben moeten wachten met naar buiten kunnen.


Reacties

 1. Anoniem8:13 p.m.

  Ik kon er gisteravond niet bij zijn. En als ik zo je verslagje lees, hoef ik er niet héél erg treurig om te zijn. Wel mazzel met het weer trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi,
  Ik heb uiteraard een heerlijke avond gehad en had het niet willen missen, maar deze drie topbands bij elkaar... ik had meer verwacht. Het had meer moeten knallen naar mijn idee. Een beetje krtiek mag wel, dan gaat het volgend jaar alleen maar beter! En dan ben jij waarschijnlijk ook van de partij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem1:43 p.m.

  k stond vooraan idd voor kane die het maakte de avond, di-rect viel me wat tegen, maar wel een erg leuke avond gehad. Cd ook aan het einde gehaald deelde ze wel buiten uit (niet gezien dat dat ook binnen gebeurde).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Tessa,
  Mooi dat je voorraan stond! ;-)
  Nog even ter verduidelijking: ik heb begrepen van anderen dat de cd's buiten werden uitgedeeld, maar dat mensen meerdere cd's in de handen gedrukt kregen. De plek waar de cd's lagen was verder verwijderd van de uitgang dan je kon zien (dus niet duidelijk waar je je cd kon ophalen). Toen wij aankwamen was alles al weg en waren de dranghekken omver gelopen, alleen de lege dozen lagen her en der verspreid. Dit leidde tot agressie bij meerdere mensen (zo heb ik met eigen ogen gezien).

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten